Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salyámosy Éva bizonyságtétele - 2013. szeptember

2013.10.27

Salyámosy Éva bizonyságtétele

 
2013. szeptember 15-én vasárnap délután különleges alkalomnak lehettek résztvevői a gyülekezetbe ellátogatók, hiszen Salyámosy Éva tett bizonyságot arról, hogyan változtatta meg őt Isten szeretete. A sok megpróbáltatáson átment egykori igazgatónő szívét megérintette Isten igéje, ezáltal hű követője, tanítványa lett Istennek. A többkötetes írónő sok nehézséget és örömet élt meg hívő emberként is, ezekről számolt be a délutáni alkalmon.
 
Jézussal való találkozását így írja le Az ítélet: felmentés! című könyvében:  Lefeküdtem, és egész éjjel zokogtam. Aztán nagyon megijedtem, mert azt éreztem, hogy a sírást nem tudom abbahagyni. Sirattam az egész életemet. Millió éles tőr forgott a szívemben, és egyre újabb és újabb sebeket ejtett rajtam, ahogy ez-az eszembe jutott. Mert az emlékek, a kitaszítottság, a megalázás nagyon tud ám fájni! (...)
 (...) És akkor olyat tapasztaltam, amit még soha! Egyszer csak megláttam önmagamat kívülről. Jézus volt velem szemben, és engem a karjaiban tartott. Olyan voltam, mint egy kisbaba. Ringatott és csitítgatott. Az életemben rám nehezedő hatalmas szennyeszsákot gyengéden leemelte rólam, és már nem nyomott tovább! végre megkönnyebbültem! (...) 

 

p1000033.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 41626
30 nap: 390
24 óra: 10