Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemerítés - 2017. május 21.

2017.06.11

 

Bemerítés  Érsekcsanádon

 

Két hitvalló bemerítésére került sor gyülekezetünkben 2017. május 21-én. A testvérpár katolikus háttérből jött. Szöllősi Józsefné Éva életében az elmúlt 10 évben támadt fel igazán a vágy az Úr után. Kézműves foglalkozáson került kapcsolatba a gyülekezet tagjaival, akik segítették őt az Úrhoz fordulni. A kazettamisszió révén sok igehirdetést meghallgatott, ami segítette megérteni, mi a megtérés. Nemrégen azt is megértette, hogy miért van szükség a bemerítésre.

Geresdi Lászlóné Ibolya is már régebben is kapcsolatban volt gyülekezetünk tagjaival, de rendszeresen csak egy éve jár gyülekezetünkbe. A naponkénti igeolvasás, a prédikációk, bibliaórák hatására megtért, megváltozott az élete: imádkozik, szolgálatot vállal.  Megértette a Biblia tanítását a bemerítéssel kapcsolatban és követendőnek tartotta.

Az igehirdetés szolgálatát Hetényi Levente végezte, a bemerítést Vasadi Lajos, a gyülekezet lelkipásztora. A bensőséges istentiszteleti alkalom szeretetvendégséggel folytatódott, ahol mindenki köszönthette a bemerítetteket. (VL)

 

https://www.youtube.com/watch?v=vUmTF-hrqBM