Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemerítés - 2018. augusztus 12.

2019.03.17

 

Bemerítés Érsekcsanádon

 

2018. augusztus 12-én bemerítésre kerülhetett sor gyülekezetünkben. Egy üdvkereső megjelenése öröm a gyülekezet számára. Erika - nagyjából - egy éve került kapcsolatba a gyülekezettel, hamarosan otthonosan érezte magát és törekedett megismerni a Biblia alapvető tanításait. A hitvallás áttanulmányozása során megértette, hogy a megtérés életváltozást jelent.  A Biblia ismeretében, lélekben növekedett, élettársi kapcsolata házassági szintre jutott, férje is a gyülekezethez csatlakozott.  Életváltozása a gyakorlati megtérést mutatta, az Úr Jézus Krisztusba vetett hitéről vallást tett, és bemerítését kérte, amit a gyülekezet örömmel fogadott.

A bemerítési istentiszteleten Hetényi Levente hirdette az Igét. A bemerítést Vasadi Lajos, a gyülekezet lelkipásztora végezte, és imádkozott Erika további lelki növekedéséért és hűséges Krisztus követéséért.

A gyülekezet nevében Kis-Torma Mártonné köszöntötte és egy Baptista gyülekezeti énekeskönyvvel ajándékozta meg.

Az istentisztelet után szeretetvendégség következett, ahol alkalom nyílt a bemerített testvér köszöntésére, testvéri beszélgetésre.  

„... nagyobb öröm lesz a mennyben egyetlen megtérő bűnösön, mint kilencvenkilenc igaz miatt, akiknek nincs szükségük megtérésre.” /Lk 15, 7./

Az alkalmon videó is készült:

https://www.youtube.com/watch?v=pf_hCQLhMe4

p1010042.jpg

 

 
 

 
Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 41881
30 nap: 269
24 óra: 9